søndag den 2. oktober 2011

Cykeltur til Hundested

Lørdagens fabelagtige vejr sendte hele familien afsted på cykeltur til Hundested til frokost sammen med farmor på Halsnæs Bryghus. Sådan en tur - inklusiv fadøl og en temmeligt voldsom sandwich med laksesalat - lagde lige en dæmper på løbelysten, så løbeturen blev udskudt til søndag.


Det var en dejlig cykeltur i adstadigt tempo, men så kunne vi jo også allesammen være med og det var rigtigt hyggeligt.

Der er omtrent 12 kilometer til Hundested, og efter frokosten splittede vi hovedfeltet op, så jeg tog toget halvvejs hjem sammen med cykler og børn og min mand cyklede langs Kattegat og over Liseleje hjem.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har stadig problemer med kommentarfunktionen - af een eller anden grund kan jeg ikke kommentere på mine indlæg. Jeg prøver lige at se om jeg kan finde ud af hvad der er galt, men indtil da er det altså ikke min udprægede dovenskab der forhindrer mig i at svare på kommentarer.

4 kommentarer:

 1. Fra det ene foto ser det ret hyggeligt ud. Kommer der mere? ;-)

  SvarSlet
 2. Dét gjorde der så. I samme sekund jeg skrev... ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Katrine
  Jeg kan sende et billede fra min telefon og udgive det direkte på bloggen.
  Det er både sjovt at kunne billedblogge direkte fra felten, men også lidt af et scoop for en der er så doven som jeg er, at man kan slippe for at lede efter kamera, overførselsledninger og -dimser og rode med import af billedfiler før man har et billede på sin blog. Ikk?
  Jeg vil gå ret langt for at gøre det lidt lettere for mig selv, men i det her tilfælde er det altså bare en mail fra min smartphone til blogger =)

  SvarSlet
 4. Oh that's why. Jeg har "kun" en helt almindelig mobil, så jeg er ikke helt inde i det der med indlæg fra smartphonen. Men håber snart at være der. ;-) For kors - hvor er det smart. :-)

  SvarSlet