torsdag den 13. oktober 2011

"Dagen derpå"

....eller for mit vedkommende: Et par dage efter.

Jeg løb første restitutionstur af to i går og det gik fint.
Så vidt jeg husker kunne jeg slet ikke komme op i fart igen efter mit første halvmaraton, så jeg satte mig bare et tempo jeg syntes føltes godt, og lod være med at pine mig selv med at kigge på uret, for jeg havde godtnok på fornemmelsen at det ikke gik så stærkt.
Jeg endte alligevel med en gennemsnitspace på 6 og det er noget hurtigere end efter Powerade.

Det var meget dejligt at løbe og konstatere at jeg ikke var øm nogen alarmerende steder og mærke musklerne løse op af at blive brugt igen.

4 kommentarer:

 1. Det er vist det der er det lækre ved en halvmaraton i forhold til en hel. Vi er ikke nødvendigvis ude i noget muskel nedbrydende metabolisme og restituerer hurtigere.
  Og så er det selvfølgeligt et tegn på at du har trænet godt og disponeret dit løb fornuftigt.

  SvarSlet
 2. Sådan har jeg ikke prøvet, at have det efter en halvmaraton. Måske skulle jeg træne op til det hvis jeg en anden gang skulle forvilde mig ud i en tilmelding :-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes altid, man skal løbe sådan, at man nyder det (nok derfor, jeg aldrig bliver rigtig god); men efter et halvmaraton og længere er det ekstra vigtigt, at de næste par ture skal være i et behageligt tempo. - Måske drømmer sig tilbage til løbet og genopleve nogle af øjeblikkene undervejs.

  SvarSlet
 4. Pernille, ja, sådan en "dagen derpå" sætter rigtigt prikken over i'et på et rigtigt godt løb
  Fru E, det lyder som en god plan at prøve med noget målrettet halvmaratontræning. Det er også mere skånsomt for dine rygproblemer.
  Hammy, jeg synes også man skal løbe så man nyder det og jeg er også glad for alle mine løbeture, enkelte dog først når jeg er kommet hjem igen =) Nogengange får man bare så travlt med at kigge på løbeprogrammer, pace og puls, at man glemmer alt andet, så ugen efter halvmaraton skal nydningen i fokus og jeg holder mig til "frivilligt tempo".

  SvarSlet