mandag den 3. oktober 2011

Søndagsløbetur

Efter en ekstra dags pause lørdag var det ekstra skønt at trække i løbetøjet søndag eftermiddag.

Jeg havde besluttet mig for bare at løbe sådan som det føltes behageligt og ikke lade pulsmålingerne bestemme noget.
Mine næste løbeture har jeg tænkt mig at holde i et tempo, der er lidt langsommere end det falder mig helt naturligt på mine sædvanlige ture, så jeg lagde lidt frisk fra start på en ikke urimeligt bakket rute og håbede at jeg kunne holde et godt, raskt tempo på turen. Det gik fint.


Sikke et vejr!
Næsten en lille smule for varmt og en lillebitte brise ville have været dejlig, men sikke en nydning alligevel!

Efter 5 kilometer begyndte jeg at tænke på om jeg ikke skulle tage den sidste kilometer lidt langsommere, men så kom der lige to yndlings uptempo sange på Ipoden og så kunne jeg alligevel godt lige give den lidt ekstra gas.

Det er overraskende at denne tur kun viser 4 pulsslag mere end den foregående i betragtning af at hastigheden er så meget højere, det må være fordi turen var en god kilometer kortere.
Til gengæld føltes denneher tur meget bedre, så jeg må nok arbejde lidt med mit temperament før jeg finder ud af at løbe langsomt.

3 kommentarer:

 1. Hej Annie
  Det var virkelig pragtfuldt løbevejr og det kunne da kun nydes! Jeg synes også det kan være svært at styre tempoet og kræve noget disiplin at holde tempoet nede - men øvelse gør mester og benene har jo godt af at man ikke altid stæser afsted.
  Knus fra Gitte

  SvarSlet
 2. Ja, sikke et dejligt vejr at løbe i! Jeg synes, det er flot, så målrettet du er - her bliver det mest til lange trave- og cykelture.

  SvarSlet
 3. Gitte, jeg har tænkt mig at starte på Løbesidens maratonprogram når jeg er færdig med mit næste HM. Der løber man efter pulsen og helt usandsynligt langsomt. Til gengæld er der nogle hurtige intervaller og tempoture så måske kan jeg læse det. Eller indgå et lille kompromis, måske....

  Madame, Gå- og cykelture er bestemt heller ikke at foragte.
  Jeg går lidt ture i skoven på jagt efter svampe til at farve med for tiden. Det er ikke nær så nervepirrende som at samle spisesvampe, for ingen får mavepine af at man forsøger at farve med en forkert svamp =)

  SvarSlet