tirsdag den 25. oktober 2011

Vintersko til sne og sjap

May-britt er vældigt god til at videreformidle gode tips og tilbud og jeg er let at friste, så jeg har netop på May-britts anbefaling bestilt et par af de her Salomon Speedcross 2 sko, der forhåbentlig kan hjælpe mig ud og løbe i sne når den tid kommer.

Sidste år havde vi månedsvis (tre, for at være præcis), hvor det ikke var til at færdes ude i normalt fodtøj på grund af sne, is, mudder og pløre, men i år håber jeg på at kunne mande mig op til at løbe udenfor vinteren igennem. Og nu er jeg ihvertfald bvæbnet med udstyr til tæerne!

6 kommentarer:

 1. Altså 13-årige kan løbe meget hurtigere end vi kan - det er alderen....
  Jeg har lige lært at bruge mit Garmin rigtig godt. Du skal downloade Garmin Connect (gratis, bare lav en konto) og der kan du lave dine egne workouts. For at få forklaring på hvordan du laver dine intervaller kig på www.motionslob.dk i forum - der har jeg spurgt og fået fin forklaring på hvordan man laver sine workouts. Hvis du har spørgsmål kan du bare skrive hos mig så skal jeg prøve at forklare.

  SvarSlet
 2. Tak for tips, Kirsten!
  Her til morgen pillede jeg lidt ved eet af de forudprogrammerede interval-programmer og fik det til at matche de intervaller jeg løber. Det ser rigtigt ud og så må jeg jo se hvordan det virker i praksis i næste uge når jeg skal til det igen.
  Jeg har brugt det der Training Center (ellerhvaddetnuhedder), der åbner når man tilslutter uret. Jeg er også tilmeldt Garmin Connect og vil da lige se lidt nærmere på mulighederne der også.

  SvarSlet
 3. Hov, det kan da være jeg skulle benytte mig af dit tip og skaffe mig et par vinter løbesko :o))

  SvarSlet
 4. Rike, jeg skal give dig en umiddelbar vurdering (dog uden snetest) af købet straks jeg åbner posten i morgen.

  SvarSlet
 5. Nåh, så fik du også lige mig til at trøsteshoppe et par vinterløbesko. Skal vi prøveløbe dem sammen på min yndlingsskovsti???

  /Birgitte som ikke kan finde ud af at logge rigtigt på og kommentere som mig selv...

  SvarSlet
 6. Anonyme B - Jeg har lige pakket dem op og prøvet - de er rigtigt fede, glæd dig endelig til dem!
  Hvis jeg kender dig ret er der masser af BAKKER på din yndlingsskovsti, men lad os bare lave en løbeaftale alligevel - efter søerne, ikk?

  SvarSlet