torsdag den 27. oktober 2011

Kom sne! Kom mudder! Kom an!

I dag kom mine Salomon SpeedCross2'ere! 
Og jeg er ikke længere det mindste beklemt over at jeg rev et par medløbere med i faldet, da jeg faldt over det her gode tilbud hos May-britt, for det er sørme fede sko!


Jeg har ingen erfaring med track-sko, eller den slags sko med sådan en skridsikker traktordæk-agtig sål under (hedder det track-sko?), men sålen føles umiddelbar fin, behagelig og sikker og resten af skoen er simpelthen superlækker. 
Det føles nærmest som at tage en tyk strømpe på og give sin fod en krammer, fuldstændigt ligesom mine Ecco Biom som jeg er meget glad for.
Der er lidt pronationsstøtte i svangen, måske lidt mere end i mine almindelige løbesko, til gengæld er der ikke meget støtte i resten af skoen, udover i hælen, hvor foden holdes godt fast.
Snørre-systemet er sådan en wire man bare trækker til og låser og dét var ellers ikke noget jeg havde meget fidus til, men det virker jo præcis som det skal og meget lettere end mit sædvanlige roderi med snørrebånd og dobbeltsløjfer. Her haler man bare til og stramningen fordeler sig fint ned over hele foden og så putter man resten af wiren ind i en lille lomme i fløsen. Altså den der lap under snørren. Det hed fløsen da jeg var barn.
Mon ikke jeg skal en tur i skoven een af disse dage og løbe lidt rundt i noget mudder?

4 kommentarer:

 1. Har du købt samme størrelse som dine almindelige løbesko?
  Er de smalle eller brede i det?

  Jeg er MEGET tæt på at trykke køb ;o))

  SvarSlet
 2. Ja, samme som almindelig størrelse sko (og løbesko).
  Jeg synes ikke de er specielt brede eller smalle i det og jeg tror nok jeg har en meget almindelig, gennemsnitlig fod. De sidder rigtigt godt på mine fødder!

  SvarSlet
 3. Annie - ved du vhorfor jeg ikke kan kommentere når jeg er logget ind på min googlekonto? jeg får at vide at jeg ike har adgang til at kommentere når jeg er logget ind? Skal jeg godkendes?

  /Birgitte

  SvarSlet
 4. Birgitte - jeg har nogengange samme problemer i Explorer. Hvis du bruger en anden browser, er der ingen problemer, jeg skifter selv til Google Chrome når det driller.

  SvarSlet