lørdag den 15. oktober 2011

Efterårsferiedage

Jeg begyndte min efterårsferie med 5 kilometer i "frivilligt" tempo, og både ben og motivation er stadig helt i top, så jeg er klar til at gå i gang med et nyt løbeprogram, der helst skulle ende med at bringe mig i maratonform i løbet af vinteren.
Heldigvis er der god tid og god plads i programmet til "frivillige" løbeture og afstikkere til løbebånd i tilfælde af endnu en sne-vinter - for jeg løber altså ikke nogen lange træningsture på løbebånd i motionscenteret.

Sidste år blev jeg slået hjem og sendt i motionscenter for første gang i mit liv af en løbetur i slud og +2 grader, i år håber jeg at jeg er bedre forberedt og eftersom jeg stadig synes korte tights er rigeligt i 10 graders varme, så synes jeg der er en hel del tøj at fylde på, før jeg er nødt til at trække indenfor i år. Måske er jeg også blevet lidt mindre pivet.

I dag indbød vejret til mere udfoldelse udenfor, så hele familien drog afsted på cykel mod Hyllingebjerg, et stykke strand i det nordsjællandske:


Der var lange trapper ned mod vandet - 104 trin på den trappe vi valgte. Det får alligevel pulsen lidt op, når man insisterer på at tage dem op i løb.

Omkring 14 kilometer blev det til. Og med en lille pause hos Liseleje-iskiosken på vej hjem, er det også let at lokke de søde børn med igen en anden gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar