tirsdag den 6. september 2011

9 kilometers progressivt løb

I dag stod den på fire intervallers progressivt løb fordelt p 2.25 kilometer langsomt, 2.25 kilometer almindeligt tempo, 2.25 kilometer hurtigt og 2.25 kilometers langsomt løb. Dejligt vejr og friske ben.

Det er ikke så tydeligt at se hvad der er foregået på endomondos lap-tider, når intervallerne ikke er på hele kilometer, men her er de alligevel:


Ja, til sidst manglede der lige 200 meters langsomt løb, men jeg valgte alligevel som jeg plejer at stoppe uret og gå op ad bakken det sidste lille stykke hjem.

Det er igen blevet let at komme til at løbe for hurtigt i forhold til løbeprogrammet og jeg følger fint med det hurtige tempo, så måske skal jeg alligevel gøre mig lidt umage og give den lidt gas til weekendens formtest over 10 kilometer, som jeg løber sammen med en veninde til - tadaaa: Venindeløbet! i Amager Strandpark på søndag.

2 kommentarer:

  1. Hvad vil progressivt løb sige?

    SvarSlet
  2. Hejsa FruE,
    De progressive løbeture er ture der er cirka samme længde som mine almindelige ture, men opdelt i fire lige store dele, hvor man først løber langsomt, så hurtigere, så RIGTIGT HURTIGT =), og tilsidst langsomt igen.
    Det er mit løbeprogram der har besluttet at den type træningsture hedder "Progressive ture" og jeg formoder at det progressive i denne forbindelse er tempoet, der jo stiger støt over de første tre dele af turen.

    SvarSlet