tirsdag den 27. september 2011

8 kilometer til glemmebogen

I dag var ikke nogen god tur.

Modvind, bakker og i det hele taget den rene elendighed.

At glemme at spise frokost på arbejdet var nok halvdelen af grundlaget for en temmeligt sur og anstrengende oplevelse. Pulsmåleren, der irriterer mig ud af mit gode skind gjorde også sit til at holde stemningen, så jeg må have mig sådan en "soft-strap" pulsmåler og se om ikke det blir bedre med den.

Jeg tog samme nye rute som i sidste uge og endnu engang strandede jeg lidt på modvinden, selvom jeg ikke syntes det blæste nær så meget som i sidste uge, da jeg løb hjemmefra.
Bakkerne var naturligvis de samme som sidst og stigningen op over broen virker fortsat lidt skræmmende.


Ser sært nok ikke så slemt ud på billeder. Hm. 

Som prikken over i´et måtte jeg endda stoppe og vente på et passerende tog undervejs. Midt på en anden stejl bakke. Min puls nåede alligevel ikke at falde, før jeg toget var kørt forbi og jeg kunne fortsætte opad.

Der hvor der ikke var modvind var der - helt i dagens ånd - fuldstændigt vindstille og kogende varmt.
Ynk og klage.
Jeg havde også ondt i nogle mavemuskler i siden, fordi jeg absolut lige skulle slå to spande bolde ud på drivingrangen i søndags for at se om jeg kunne huske hvordan man ramte en golfbold, før arbejds-golfarrangement igår. Og jeg må have gjort helt forkert, for dér skulle man ihvertfald ikke få ondt af at spille golf, men jeg mærkede en hel del til dét undervejs også, surt.

Heldigvis er der meget langt mellem den slags ture, men på den anden side så kan den næste løbetur jo kun blive bedre...

2 kommentarer:

  1. Den tur snakker vi ikke mere om ;o))

    SvarSlet
  2. Jeg synes, jeg kan kende stedet - du løb vist lige i nærheden af mig :-)
    Har du ikke lyst til at være med til blogtræffet i november, Annie? Benedicte kommer, og hende kender du vist også her fra Frederiksværk.

    SvarSlet