tirsdag den 17. april 2012

Op ad bakke

Søndagens Grevinde Dannerløb gik godt. Ikke strålende, men helt fint og jeg havde et godt og desværre rigeligt komfortabelt løb, så heller ingen vilde rekorder, selvom jeg dog fik skåret 8 minutter af sidste års tid.
Jeg var overraskende spændt og nervøs og da jeg stod på startstregen med nervøst ondt i maven og skrumpende selvtillid, vidste jeg godt at jeg ikke ville kunne løbe mig helt i smadder og ind i damernes top-ti, så jeg gav min flinke mand følelsen af at have mig lige i hælene, før han løb fra mig cirka halvvejs og satte sig en rigtig god tid. Og han havde en god oplevelse af sit første løb, tror jeg.

I dag løb jeg afsted på hvad der skulle have været en længere tur, men af en eller anden grund fungerede det slet ikke for mig i dag.
Jeg havde glædet mig til turen, men kunne ikke finde rytmen og blev meget hurtigt tung i benene.
Så holdt jeg lidt pause efter en serie strenge bakker og blev kold og fik lidt kulde-maveonde og til sidst var jeg også ret sur og irriteret, så den tur må lige gøres om på en bedre dag, måske i weekenden.

Der var bakker...


Og udsigt...


Og som prikken over i'et, som en særlig test af min humoristiske sans, lykkedes det mig at give mig selv buksevand med en drikkeflaske jeg ikke havde fået lukket ordentligt før jeg proppede den i bæltetasken og drejede den om på ryggen.
Jeg var heldigvis endnu ikke sur nok til at undgå at fnise lidt over hvor dumt dét var....

3 kommentarer:

 1. Dejligt med en massiv forbedring af tiden fra sidste år - men der er jo også sket vildt meget på din løbefront.

  Og tak for et godt smil - for jeg måtte altså også fnise over, at du gav dig selv buksevand. Godt at du har humor, også på de trælse løbeture.

  SvarSlet
 2. Du klarer nok ruten godt næste gang. Og så ville jeg godt have været en flue på væggen ved dit buksevand :))

  SvarSlet
 3. Det er sørme heller ikke helt nemt at glemme den der slukøre fornemmelse der indfandt sig da jeg mærkede iskoldt/herligt afkølet vand løbe ned i trusserne mens det dæmrede at vandflasken måtte være utæt :)

  Jeg er sært optaget af at den rute skal gennemløbes på fredsommelig vis for selvom jeg fastholder at jeg ikke kan lide bakkerne (og dem var der mange af) så er turen bare så pæn og bakker går jo også nedad før eller siden.

  Jeg forsøger i øjeblikket at overtale min mand til at løbe med og hjælpe mig med at holde farten, men jeg er i skarp konkurrence med hans badmintonklubmesterskabsfinale og hans halvmaratonprogram, så oddsene er ikke for gode...

  SvarSlet