onsdag den 28. december 2011

De sædvanlige småskavanker

Nå, så kom de alligevel.

Da jeg i tirsdags kastede mig frygtløst ud i noget udsalg sammen med en veninde, bemærkede jeg frygtsomt, at jeg vist var ved at få noget med halsen, for den føltes øm og det gjorde ondt i det øverste af brystet.
Min veninde smilede lumsk't og sagde at "aj-men-Annie, sådan får du det jo hver gang der er en uges tid til du skal løbe halvmaraton". Hm. Det havde jeg slet ikke selv tænkt på, men det er jo rigtigt, og så gik ømheden også fuldstændigt væk efter en kop kaffe.

I dag da jeg var ude og løbe og masede en del med at holde pacen omkring 6.00 og undgå forpust, sneg fornemmelsen af tyngde og mathed sig også ind på mig og fik mig til at sætte tidsmålet for lørdagens mål lidt uambitiøst omkring 2.06.

Og bagefter bestilte jeg en meget stor kagemand hos den lokale bager så jeg er klar til at få fødselsdagsgæster nå jeg er færdig med at løbe.

7 kommentarer:

 1. Det er altså spøjs som kroppen kan have symptomer på en nervøsitet som slet ikke er der i hovedet ;-).
  Det bliver en kanon lørdag!

  SvarSlet
 2. Jeg kan desværre ikke løbe med, pga. dårlige knæ, så jeg vil blot ønske dig et godt løb og god fødselsdag.

  SvarSlet
 3. Pernille, før mit første halvmaraton havde jeg helt vildt ondt i knæene, men ikke når jeg løb, og jeg mærkede heller ikke det mindste til dem hverken under løbet eller bagefter. Jeg er ikke nervøs denne gang, men spændt, dét er jeg så det er naturligvis det der driller.
  Det er så ærgerligt med dine knæ-problemer, Hammy, jeg håber det snart går over så du kan komme ud og løbe igen. Tak for din hilsen og godt nytår til dig.

  SvarSlet
 4. Du klarer det som en mis på lørdag :o)

  SvarSlet
 5. Jeg kender godt de der "fake" skader og andet sygdomsbras som man kan belemres med i dagene op til et løb. Heldigvis ser det også ud til at være falsk alarm for dig. Jeg vil bare ønske dig et godt løb og en god fødselsdag :-).
  Mange hilsner Gitte

  SvarSlet
 6. Tak Rikke, føler du dig slet ikke fristet til at løbe med?
  Også tak til dig, Gitte, jeg glæder mig rigtigt meget til begge dele! =)

  SvarSlet
 7. Hvor er det tit, at man - vi ;-) - oplever, at spænding og nervøsitet sætter sig andre steder. Men vi glemmer det jo.
  Rigtig godt løb i dag og tillykke på fødselsdagen.
  Knus :-)

  SvarSlet