mandag den 26. december 2011

5 dage til min fødselsdag!

Med fem dage til fødselsdag og halvmaraton har jeg indstillet mit maratonprogram og i dag løb jeg bare en tur på lidt over syv kilometer i "frivilligt tempo".
Undervejs hørte jeg "Hippie" som lydbog og selvom de ikke ligefrem er en thriller, så blev jeg alligevel så optaget, at jeg hele tiden glemte at holde det fredelige tempo omkring 6.00 som jeg ellers havde tænkt mig og blev hele tiden overrasket, når jeg så på tempoet på mit ur.

Nåmen turen blev alligevel løbet med godt overskud.
Jeg mener ellers bestemt at jeg tidligere har mistet løbe-modet en uges tid før halvmaraton, men det kan jo nåes endnu, selvom jeg sagtens kan undvære den der følelse af håbløshed og shit-21,1-kilometer-jeg-må-være-blevet-sindssyg-tanke.
Foreløbig overvejer jeg stadig om jeg mon ikke måske kan presse mig under to timer, så modet fejler altså ingenting.

4 kommentarer:

 1. På mig lyder det altså, som om du er flyvende. Nærmest. :-) Så giv du den bare gas. Du har jo været myreflittig med din træning. Rigtig godt løb og gode ben. Og tillykke om fire dage! :-D

  SvarSlet
 2. Ja jeg syntes også du skal give den hele armen, der er da intet at tabe. Og så bliver vi andre så inspirerede når vi læser om folk der har sprængt rammerne. På forhånd tillykke og jeg krydser fingrene!

  SvarSlet
 3. Argh, en lille tøvende hovedregning siger noget med en pace på 5.nogen-og-fyrre for at nå under to timer. Det pace kan jeg godt løbe ti-tolv kilometer i, men tyve? Næppe. Kræver vist lidt mere end solen i ryggen, men lad os se, måske er ruten een af de sjældne der går ned ad bakke hele vejen rundt...=)

  SvarSlet
 4. Når du løber en træningstur med tempo som du beskriver her uden problemer, så ved man aldrig om ikke det kunne lykkes at komme under de to timer. Konkurrence giver altid lige lidt ekstra på tempoet. Men når du det ikke denne gang, så er jeg sikker på at du vil nå det i en nær fremtid :-).
  Knus fra Gitte

  SvarSlet