søndag den 29. juli 2012

Nåmen så prøver vi lige noget andet

I går løb afkortede jeg ugens lange tur til ti kilometer og var fortsat temmeligt øm i hoften både under og efter løbeturen. Øv.
Det passer mig rigtigt skidt at skulle til at holde løbepause.

De seneste par løbeture har min puls været ret høj og jeg tror det ihvertfald til dels skyldes varmen, så for at få noget mindre belastende konditionstræning, besluttede jeg mig for en cykeltur i dag.
Jeg er ikke specielt begejstret for at cykle og mine udfoldelser på den tohjulede begrænser sig indenfor nyere tid til at følge børn i skole en kilometer herfra, samt cykelture til iskiosken.

I dag fyldte jeg cykelkurven med et par flasker vand, og satte afsted på min mands løberute, men i modsat retning og med planer om at møde ham med vandforsyninger to gange på hans tur på cirka 14 kilometer.

Jeg fik god fart på, men trods modvind visse steder, synes jeg det var svært at holde pulsen oppe på de lige stræk. Der er et par lange bakker på turen og der fik jeg pulsen lidt op, men den kom jo straks ned igen, når det gik ned ad bakke igen.

Det blev til omkring 25 kilometer på lidt over en time og turen føltes ikke voldsomt anstrengende. Det allerbedste er, at ømheden i hoften ikke blev værre - måske føles det endda som om det hjalp at blive varmet godt igennem uden belastning.

Det er på ingen måde en værdig erstatning for mine løbefix, men godt at vide at jeg kan rase lidt ud på cykel, hvis det skulle blive nødvendigt at skære ned på løbefronten i nogen tid.

2 kommentarer:

  1. Det er noget skidt med den hofte, jeg håber gevaldigt at det ikke er noget rigtig alvorligt. Forhåbentlig kan lidt pause og alternativ træning få det hele på plads! Cykling er da meget godt, men et løbefix får man kun på en eneste måde.....
    Krydser fingre for dig!!

    SvarSlet
  2. Det er heldigvis forsigtigt på retur. Og det ville sikkert gå hurtigere hvis jeg kunne finde ud af helt at lade løbeskoene stå, men det er ikke så let...

    SvarSlet